Yaşam

A Little Daylight 35. Bölüm Tek Parça İzle Ekranı: A Little Daylight Son Bölüm Tek Parça Full İzle

ATV’de yayınlanan dram dizisi ile izleyenleri memnun eden NG Medya imzalı Küçük Bir Gün Işığı dün akşam 35. bölümüyle ekranlara geldi. Yıldız Kültür’ün diziye dahil olmasıyla farklı bir noktaya taşınan dizide Elif ve Fırat’ın neler yaşadığı izleyiciler tarafından fazlasıyla merak ediliyor. Kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için; A Little Daylight son bölüm tek parça tam izleme ekranı…

A Little Daylight son bölümde; Sude, Elif’in yanına gidip her şeyi anlatınca Fırat sinirlenir.

Konağı terk etmesini istemek için Sude ile konuşurken Sude aniden rahatsızlandı. Fırat ve Ayten, Sude’yi hastaneye götürür. Bu sırada hamileliğin riskli olduğu ortaya çıkar. Elif’in tahmin ettiği gibi Sude köşkte yaşamaya başlayacaktır.

Güneş’in Ayten’in etkisinde olduğunu anlayan Elif, boşanma davası için harekete geçeceğini ve Güneş’i ikna eder etmez konağı terk edeceğini söyler.

Dila ise Sinan’ın oğlu için tuttuğu bakıcı yüzünden çılgına döner. Kapıcı, Dila’ya kıyasla Sinan’dan hoşlanır. bu arada evde

Sude hamileliğini Elif’in yanında abartmaya başlar. Elif’in konakta kalma sebebinin Güneş olduğunu anlaması onu harekete geçirir. Konağı terk ederlerse Elif’in daha hoş duracağını ve onu daha çok seveceğini söylüyor.

Kapıcı ise dayanamaz ve Dila ile ilgili gerçeği Sinan’a anlatır. Sinan ve Dila arasında büyük bir yüzleşme yaşanırken Dila’nın yeni hedefi, memnuniyetini elinden alan bakıcısından intikam almaktır.

Biraz Güneş Işığı Bölüm Öncesi Ne Oldu?

Fırat’ın kendisini Sude ile aldattığını öğrenen Elif yıkılır. Fırat çok pişmandır ama Elif’in dünyası alt üst olmuştur, artık kime güveneceğini bilememiştir. Elif, Güneş’i alıp evden çıkmak ister ancak Ayten bu şekilde davranarak Güneş’i ortada bıraktığını söyler. Fırat, Sude’den şehri terk etmesini ister. Elif onu istemese bile Elif’ten vazgeçmeyecektir. Bu sırada Dila’dan kocasının kendisini dövdüğünü öğrenen Sinan, konağı basar. Fırat ve Sinan karşı karşıya gelirken Sinan, Fırat’a Elif’ten uzak durmasını söyler ve işler ters gider. Fırat, Sinan ve Elif arasında geçenleri anlamaya çalışırken Sude’nin hamile olduğunu öğrenir. Bu bebeğe ya Fırat bakacaktır ya da Sude bebeği aldıracaktır. Fırat bir yol ayrımında. Elif konağa döndüğünde Fırat’a bir sürpriz yapar.

Küçük Gün Işığı Bölüm 35 Tek Modül İzleme Ekranı

BİRAZ GÜN IŞIĞI SON BÖLÜM BİR MODÜL TAM İZLE

musabeyli-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu